Tiedote 22.5.2017

Laskutuksen viivästyminen Soitessa

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten laskutuksessa on valitettavasti yli kuukauden mittainen laskutuskatko, minkä vuoksi asiakkaat saavat laskut myöhässä. Laskutus tulee käynnistymään viikolla 21, eli 22.5. alkavalla viikolla. Olemme huomioineet laskutusviiveen siten, että laskuja tullaan jakamaan pienempiin eriin ja eräpäiviä jaksotetaan. Asiakas saa halutessaan lisää maksuaikaa: tästä voi sopia potilastoimiston kanssa tai ottamalla yhteyttä laskutuksesta vastaavaan taloussihteeriin puh. 044 730 7629.

Laskutuskatko johtuu Soitesta riippumattomista syistä. Taustalla ovat järjestelmän toimittajan ongelmat suoramaksu- ja e-laskujärjestelmissä. Pankit ovat hoitaneet suoramaksuja koskevat valtuutukset asiakkaan puolesta, mutta sähköisten e-laskujen osalta asiakkaiden on valitettavasti itse uusittava valtuutukset verkkopankissa.
 
Asiakkaat, joiden laskutusta viive koskee, saavat lähiaikoina kirjeen kotiin tarkempine ohjeineen. Pahoittelemme laskutuskatkoksesta johtuvaa haittaa omalta osaltamme.


Tiedotteet