Siirry sisältöön

Soiten alueen koronavirustestaus on hiljentynyt merkittävästi ja tartuntojen määrä on edelleen laskussa. Tämän vuoksi koronatestauksen aukioloaika muuttuu juhannusviikosta lähtien, eli 20.6. alkaen koronanäytteenotto ja -neuvontanumero 06 828 7499 ovat avoinna ainoastaan arkisin ma-pe klo 8-16. Virka-ajan ulkopuolella koronanäytteitä otetaan sote-ammattilaisen tekemän hoidontarpeenarvion perusteella esimerkiksi päivystyksessä.

Myös koronarokotustoiminnassa tapahtuu muutoksia Soiten alueella. Kokkolan ja Vetelin Perhonjokilaakson rokotuskeskusten toiminta siirtyy alueen pääterveysasemille: 4.7. lähtien Kokkolan rokotustoiminta siirtyy Kokkolan pääterveysasemalle (Mariankatu 28) sekä Passelin rokotustoiminta Tunkkarin terveysasemalle (Mäntöläntie 2). Koronarokotuksia on tarjolla supistetusti heinä-elokuun ajan myös muissa rokotuspisteissä. Tietoa koronarokotusryhmistä sekä rokotuspaikkojen aukioloista löytyy Soiten koronasivustolta: