Siirry sisältöön

Viranhaltija: Kivinen, Niina

Virka-asema: Vastuualuejohtaja

Päivämäärä / pykälä: 25.11.2022 / § 21980

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Ohjaajan toimi, Kaustisen toimintakeskus sekä Eke-tuote (id: 2009)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Ohjaajan toimi vammaispalveluiden toimialueella Kaustisen toimintakeskuksessa ja Eke-tuotteella on ollut haettavana 30.10.2022 klo 12.00 mennessä. Toimeen jätettiin 12 hakemusta ja 11 hakijaa haastateltiin. Haastattelut suorittivat vastaava ohjaaja Pirkko Salo ja vastuualuejohtaja Niina Kivinen.

Perustelu / esittelijä:

Sari Kuorikoski on soveltuvuuden, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella sopivin ohjaajan toimeen.

Päätös:

Valitsen Sari Kuorikosken Kaustisen toimintakeskuksen ohjaajan toimeen (20050). Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Kivinen, Niina