Siirry sisältöön

Viranhaltija: Vähärautio, Anu

Virka-asema: vastuualuejohtaja

Päivämäärä / pykälä: 07.03.2023 / § 23219

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Terveydenhoitajan toimi neuvolapalveluissa (id: 2143)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Soiten neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon vastuualueella on ollut haettavana terveydenhoitajan toimi 3.3.2023 klo 12.00 mennessä. Toimeen jätettiin määräaikaan mennessä viisi (5) hakemusta, neljä hakijaa kutsuttiin haastatteluun. Haastattelun suorittivat osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo ja vastuualuejohtaja Anu Vähärautio.

Perustelu / esittelijä:

Terveydenhoitaja Marjo Pottala on soveltuvuuden, työkokemuksen, osaamisen ja koulutuksen sekä haastattelun perusteella tehtävään sopivin.

Päätös:

Valitsen terveydenhoitajan toimeen (20016) Marjo Pottalan. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Vähärautio, Anu