Siirry sisältöön

Viranhaltija: Hakala, Saana-Leena

Virka-asema: vs. palveluesimies

Päivämäärä / pykälä: 09.03.2023 / § 23267

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Osastonsihteerin toimi (id: 2137)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Osastonsihteerin toimi on ollut haettavana 23.2.2023 klo 12.00 mennessä. Hakemuksia jätettiin yhteensä 15, joista 6 kutsuttiin haastatteluun. Haastattelun suorittivat vs. palvelupäällikkö Suvi Haasala ja vs. palveluesimies Saana-Leena Hakala.

Perustelu / esittelijä:

Miia Antila on osaamisen, koulutuksen, työkokemuksen sekä haastattelussa saadun vaikutelman perusteella sopivin osastonsihteerin toimeen.

Päätös:

Valitsen osastonsihteerin toimeen (9586) Miia Antilan. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta. Varalle valitsen Jutta Peltolan.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Hakala, Saana-Leena