Siirry sisältöön

Viranhaltija: Kurikkala, Piia

Virka-asema: Johtajaylihoitaja

Päivämäärä / pykälä: 13.03.2023 / § 23314

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Osastonhoitajan virka, Sisätautien ja keuhkosairauksien poliklinikka sekä skopiakeskus (id: 2142)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Osastonhoitajan virka, sisätautien ja keuhkosairauksien poliklinikalla sekä skopiakeskuksessa on ollut haettavana 28.2.2023 klo 14 mennessä. Hakemuksia jätettiin yhteensä viisi, joista kaikki hakijat kutsuttiin haastatteluun. Haastattelun suorittivat palvelualuejohtaja Niina Parpala ja johtajaylihoitaja Piia Kurikkala.

Perustelu / esittelijä:

Tanja Ekman on osaamisen, koulutuksen, työkokemuksen sekä haastattelussa saadun vaikutelman perusteella sopivin osastonhoitajan virkaan.

Päätös:

Valitsen osastonhoitajan virkaan (4006) Tanja Ekmanin. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Kurikkala, Piia