Siirry sisältöön

Viranhaltija: Klemola, Essi

Virka-asema: Vs palveluesimies

Päivämäärä / pykälä: 17.03.2023 / § 23369

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Sairaanhoitajan toimi Resurssikeskuksessa (id: 2136)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Sairaanhoitajan toimi on ollut haettavana 9.3.2023 klo 12.00 mennessä. Hakemuksia jätettiin yhteensä 3 ja kaikki kutsuttiin haastatteluun. Yksi hakijoista perui hakemuksensa. Haastattelun suorittivat vs palveluesimies Essi Klemola ja vs palveluesimies Hanna Vuorio.

Perustelu / esittelijä:

Sanna Marjakangas on osaamisen, työkokemuksen sekä haastattelussa saadun vaikutelman perusteella sopivin sairaanhoitajan toimeen.

Päätös:

Valitsen sairaanhoitajan toimeen (5177) Sanna Marjakankaan. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan sekä todistus valmistumisesta. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Klemola, Essi