Siirry sisältöön

Viranhaltija: Vähärautio, Anu

Virka-asema: vastuualuejohtaja

Päivämäärä / pykälä: 17.05.2023 / § 23779

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Terveydenhoitajan toimi neuvolassa (id: 2213)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Soiten neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon vastuualueella on ollut haettavana terveydenhoitajan toimi 19.4.23 klo 16.00 mennessä. Toimeen jätettiin määräaikaan mennessä viisi (5) hakemusta, kaikki hakijat kutsuttiin haastatteluun. Hakuaikaa jatkettiin 16.5.23 klo 16.00 asti, jolloin saatiin yksi hakemus lisää. Hakija haastateltiin. Haastattelun suorittivat osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo ja vastuualuejohtaja Anu Vähärautio.

Perustelu / esittelijä:

Terveydenhoitaja Heidi Finnilä on soveltuvuuden, osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen sekä haastattelun perusteella tehtävään sopivin.

Päätös:

Valitsen terveydenhoitajan toimeen (30909) Heidi Finnilän. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Vähärautio, Anu