Siirry sisältöön

Viranhaltija: Vähärautio, Anu

Virka-asema: vastuualuejohtaja

Päivämäärä / pykälä: 17.05.2023 / § 23776

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Terveydenhoitajan toimi koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa (id: 2235)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Soiten neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon vastuualueella on ollut haettavana terveydenhoitajan toimi 12.5.23 klo 16.00 mennessä. Toimeen jätettiin määräaikaan mennessä yhdeksän (9) hakemusta, kuusi hakijaa kutsuttiin haastatteluun, yksi hakija perui haastatteluun tulon. Haastattelun suorittivat osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo ja vastuualuejohtaja Anu Vähärautio.

Perustelu / esittelijä:

Terveydenhoitaja Kati Vertanen on soveltuvuuden, osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen sekä haastattelun perusteella tehtävään sopivin.

Päätös:

Valitsen terveydenhoitajan toimeen (30918) Kati Vertasen. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Vähärautio, Anu