Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Viranhaltija: Kellokoski-Kari, Eija

Virka-asema: Muutosjohtaja

Päivämäärä / pykälä: 11.09.2023 / § 24897

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Projektityöntekijän määräaikainen tehtävä digipalveluissa (id: 2320)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Projektityöntekijän määräaikainen toimi digipalveluissa on ollut haettavana 24.8.2023 mennessä. Hakemuksia jätettiin kaksi, jotka joista kumpikin haastateltiin. Haastattelun suorittivat Eija Kellokoski-Kari, Heidi Luomala ja Jonna Ström.

Perustelu / esittelijä:

Terveydenhuollon sihteeri, tradenomiopiskelija Janika Kankainen on osaamisen, koulutuksen, työkokemuksen sekä haastattelussa saadun vaikutelman perusteella sopivin projektityöntekijän määräaikaisen toimeen digipalveluissa.

Päätös:

Valitsen RRF-Keski-Pohjanmaa hankkeen projektityöntekijän (digipalvelutimi) määräaikaiseen toimeen Terveydenhuollon sihteeri, tradenomiopiskelija Janika Kankaisen ajalle 1.10.2023 – 30.9.2024. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen hankerahoitus. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Kellokoski-Kari, Eija