Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Viranhaltija: Luoto, Maija

Virka-asema: Vastuualuejohtaja

Päivämäärä / pykälä: 06.02.2024 / § 26508

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Kaksi (2) lähihoitajan toimea yöpartioon (ID: 2473)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Kaksi lähihoitajan toimea on ollut haettavana 24.1.2024 klo 12:00 mennessä. Hakemuksia jätettiin yhteensä 11, yksi hakijoista ei täyttänyt hakukriteereitä. Haastatteluun kutsuttiin 8 hakijaa. Haastattelun suorittavat vastuualuejohtaja Maja Luoto, vastaava sairaanhoitaja Siru Hautala sekä yhdessä haastattelussa oli mukana palvelualuejohtaja Marita Hakala.

Perustelu / esittelijä:

Lähihoitaja Milla Kakkuri on osaamisen, koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella sopivin toimeen.

Päätös:

Valitsen lähihoitajan toimeen 20671 lähihoitaja Milla Kakkurin. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan, negatiivinen huumausainetestin tulos sekä rikosrekisteriote vanhustyötä varten.

Toimeen varalle valitsen lähihoitaja Jenna Hosionahon.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Luoto, Maija

Katso myös nämä