Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Viranhaltija: Luoto, Maija

Virka-asema: Vastuualuejohtaja

Päivämäärä / pykälä: 05.02.2024 / § 26492

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Kaksi (2) lähihoitajan toimea yöpartioon (ID: 2473)

Asianosaiset: Hakijat

Selostus asiasta:

Kaksi lähihoitajan toimea on ollut haettavana 24.1.2024 klo 12:00 mennessä. Hakemuksia jätettiin 11 kpl, yksi hakijoista ei täyttänyt hakukriteereitä. Haastatteluun kutsuttiin 8 hakijaa. Haastattelun suorittivat vastuualuejohtaja Maija Luoto, vastaava sairaanhoitaja Siru Hautala ja yhdessä haastattelussa oli mukana palvelualuejohtaja Marita Hakala.

Perustelu / esittelijä:

Lähihoitaja Joona Jylhä on osaamisen, koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella sopivin toimeen.

Päätös:

Valitsen lähihoitajan toimeen 30512 lähihoitaja Joona Jylhän. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudesta sekä negatiivinen huumausainetestin tulos sekä esittää todistus rikosrekisteriotteesta vanhustyötä varten. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Luoto, Maija

Katso myös nämä