Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Viranhaltija: Eteläperä, Karita

Virka-asema: Vastuualuejohtaja/Palveluesimies

Päivämäärä / pykälä: 07.06.2024 / § 27248

Täytettävä tehtävä, jota päätös koskee: Sairaanhoitajan toimi 20078, Perhonjokilaakson kotihoito

Selostus asiasta:

Sairaanhoitajan toimi (20078) on vapautunut toimenhaltijan siirtyessä muihin työtehtäviin. Sairaanhoitajan toimi täytetään ilman hakumenettelyä, koska toimeen on koulutukseltaan ja työkokemukseltaan sopiva henkilö, joka on hoitanut vastaavia tehtäviä Soitessa yhtäjaksoisissa palvelussuhteissa yli yhden vuoden ajan.

Perustelu / esittelijä:

Senja Pollari on osaamisen, koulutuksen, työkokemuksen perusteella sopiva sairaanhoitajan toimeen.

Päätös:

Valitsen sairaanhoitajan toimeen (20078) ilman hakumenettelyä Hallintosäännön 52 §:n perusteella Senja Pollarin. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hyväksyjä / allekirjoitus:

Eteläperä, Karita

Katso myös nämä