Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhevalmennusosio 2/3. Medirex Raskausajan liikunta ja synnytykseen valmistautuminen – Teams.

5 syyskuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennusosio 2/3 2023. Medirex Raskausajan liikunta ja synnytykseen valmistautuminen 5.9.2023 klo 17.00-19.00.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit ohjaavat teorian ja käytännön harjoitteiden kautta, miten voi liikkua turvallisesti raskausaikana. Mistä löytää energiaa ja jaksamista loppuraskauden ajalle sekä miten voi valmistautua tulevaan synnytykseen. Millaista ravintoa tarvitsee äidin ja vauvan hyvinvointiin.

Valmennuksen Teams-linkin saat sähköpostiisi samana päivänä ennen valmennuksen alkamista, kun ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Soiten perhekeskuksen neuvolapalvelut tarjoavat yhteistyössä Kokkolan ensi- ja turvakoti ry.n sekä Medirexin kanssa perhevalmennusta. Perhevalmennuskokonaisuus koostuu neljästä eri osuudesta ja näistä kolme toteutetaan etänä Teams-yhteydellä. Perhevalmennuksen tarkoituksena on vahvistaa tulevien vanhempien tietoja, taitoja ja tukea vanhemmuutta ja arjen sujuvuutta. Lisäksi antaa tietoa raskauteen liittyvistä vaiheista sekä valmistaa tulevaan synnytykseen.

Vuoden 2023 aikana järjestetään neljä saman sisältöistä perhevalmennuskokonaisuutta. Perhevalmennus on kohdennettu ensisijaisesti ensisynnyttäjille.

Tiedot

Päivämäärä:
5 syyskuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://soite.fi/palvelut-ja-yhteys/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/neuvolat/perhevalmennus/

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä

Perhekeskuspalvelut
Ilmoittautuneita: 0 / ∞

Ilmoittaudu

Lataus GIF

Ilmoittautumisen peruutus

Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi tapahtumaan, syötä sähköpostiosoite jolla ilmoittauduit ja klikkaa sähköpostiisi saapuvaa peruutuslinkkiä.