Siirry sisältöön

Puhelinasiointi

Käyntitiedot

Hörbyntie 8
68700 Kruunupyy

Heimbo tarjoaa tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista kuntouttavaa intervallihoitoa ikääntyneille Teerijärvellä. Tällä hetkellä Heimbossa on käytössä 22 asukaspaikkaa, josta yksi on intervallipaikka.

Heimbo tarjoaa asiakkailleen turvallisen, kodinomaisen ja viihtyisän ympäristön sekä laadukkaan ympärivuorokautisen hoidon ja huolenpidon asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Jokainen asukas saa kalustaa huoneensa haluamallaan tavalla. Heimbon eettisiä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, tasa-arvoisuus, oikeudenmukaisuus ja luottamus.

Hoitotyön perustana on kuntouttava työote. Heimbon hoitohenkilöstön tavoitteena on tukea ja lisätä asiakkaiden omatoimisuutta ja kykyä selvitä päivittäisistä toiminnoista. Kaikille asukkaille tehdään yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Lääkäripalveluista vastaa yksityinen palveluntarjoaja.

Seurakunta järjestää hartaustilaisuuksia Heimbossa mahdollisuuksien mukaan. Tarkempaa ajankohtaa voi kysyä hoitohenkilökunnalta. Erilaisia musiikkitapahtumia ja muuta ohjelmaa järjestää paikalliset vapaaehtoiset.

Heimbon esitteitä saat yksiköstä.

Omavalvontasuunnitelma