Siirry sisältöön

Käyntitiedot

Oravankatu 4B
67800 Kokkola

Puhelinasiointi

Lumikonkoti sijaitsee Koivuhaan asuinalueella noin 4 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Lumikonkodin tilat ovat sijoittuneena kolmikerroksisen kerrostalon kahteen alimpaan kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa on asunnot kuudelle vakituiselle asukkaalle sekä yhteiset oleskelutilat, sauna ja keittiö.

Lumikonkoti tarjoaa myös aikuisten tilapäishoitoa tukemaan omaisten jaksamista. Tilapäishoitoa tarjotaan sekä arkisin että viikonloppuisin.

Lumikonkodin toiminta-ajatus ja arvot

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kodinomaista asumispalvelua, jossa asukkaamme osallistuvat päivittäisiin askareisiin omien voimavarojensa ja taitojensa mukaan. Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja yhteisöllinen asumisympäristö, joka ylläpitää ja tukee asukkaiden omatoimisuutta, toimintakykyä ja elämänhallintaa. Siihen kuuluu itsenäisiin valintoihin tukeminen ja osallisuus omaan elämään liittyviin asioihin. Toiminnassamme tuetaan osallistumista työ- ja päivätoimintaan sekä kannustetaan osallistumaan virikkeellisiin vapaa-ajan toimintoihin.

Toimintamme arvoja ovat turvallisuus, asiakaslähtöisyys, oikeudenmukaisuus, yksilöllisyys ja ihmisen kunnioittaminen.

Lumikonkodin arki ja henkilökunta

Lumikonkoti tarjoaa asukkailleen heidän jokapäiväisessä elämässään tarvitsemansa palvelut kuten ateriat, saunan ja vaatehuollon. Ammattitaitoisen henkilökunnamme apu on saatavilla ympäri vuorokauden. Henkilökuntamme kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten lisäksi ravitsemistyöntekijä.

Lumikonkodin tukiasunnot

Lumikonkodin itsenäiset tukiasunnot sijaitsevat asumisyksikön toisessa kerroksessa. Asuntoja on kahdeksan. Tukiasukkailla on käytettävissään myös yhteistilat, joihin kuuluu muun muassa keittiö, sauna ja televisionkatselutila. Tukea tarjotaan tukiasunnoissa asuville henkilöille heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan.