Sosiaalipalvelut ➔ Senioreiden palvelut ➔

Sandbo

Koronavirustilanteen vuoksi kaikissa Kruunupyyn alueen tehostetun palveluasumisen yksiköissä rajoitetaan vierailuja 30.11.2020 saakka.

-----------------

Sandbo on tehostetun palveluasumisen yksikkö vanhuksille, joiden toimintakyky on alentunut ja  jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja huolenpitoa. Sandbon yksikkö sijaitsee Sandbackan hoitokeskuksen kiinteistössä Kruunupyyssä ja meiltä löytyy 15 paikkaa: 13 yhden hengen huonetta ja 1 kahden hengen huone. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihku.

Palveluesimies vastaa yksikön toiminnasta. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia ja perus-/lähihoitajia. Kaikilla asiakkailla on omahoitaja. Kanslisti Teerijärvellä hoitaa laskutukset.

Hoitotyömme perustana on kuntouttava työote ja haluamme tukea ja lisätä asiakkaittemme omatoimisuutta ja kykyä selvitä päivittäisistä toiminnoista. Eettiset arvomme ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, tasa-arvoisuus, oikeudenmukaisuus ja luottamus.

Yksikön paikkoja haetaan Soiten SAS-hoitajan kautta. Esitteitä saa yksiköstä.

Maksut koostuvat vuokrasta, ateria-, perus, vaatehuolto- ja perustarvikepakettimaksusta sekä hoitomaksusta, joka lasketaan bruttotuloista. Lisäksi asiakas maksaa itse lääkekulut ja vaatekulut. Asiakkaalla on mahdollisuus hakea hoitotukea ja asumistukea. 

Soiten vammaispalvelu myöntää kuljetuspalveluja myös palveluasumisyksikön asukkaille.

Seurakunnat järjestävät hartaustilaisuuksia ja eri musiikkiryhmät käyvät vuorottain joka toinen torstai.

Sandbon omavalvontasuunnitelma.pdf


Yhteystiedot

Sandbo
Sokojantie 25
68500 Kruunupyy

Palveluesimies
Josefine Ådahl-Dahlnäs
puh. 040 806 5963

Henkilöstö
puh. 040 806 5741

Toimistosihteeri
Raili Vidjeskog
puh. 040 806 5843

Asiakkaat
puh. 040 806 5744