Sosiaalipalvelut ➔ Senioreiden palvelut ➔

Sandhem

Koronavirustilanteen takia kaikissa Kruunupyyn alueen tehostetun palveluasumisen yksiköissä rajoitetaan vierailuja 30.11.2020 saakka.

------------------------

Sandhem on tehostetun palveluasumisen yksikkö vanhuksille, joiden toimintakyky on alentunut ja jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja huolenpitoa. Sandhemin yksikkö sijaitsee Sandbackan hoitokeskuksen kiinteistössä Kruunupyyssä ja meiltä löytyy 18 paikkaa: huoneista 16 on yhden hengen huonetta ja 1 kahden hengen huone. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihku.

Palveluesimies vastaa yksikön toiminnasta. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia ja perus-/lähihoitajia. Kaikilla asiakkailla on omahoitaja. Toimistosihteeri Teerijärvellä hoitaa laskutukset.

Hoitotyömme perustana on kuntouttava työote ja haluamme tukea ja lisätä asiakkaittemme omatoimisuutta ja kykyä selvitä päivittäisistä toiminnoista. Eettiset arvomme ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, tasa-arvoisuus, oikeudenmukaisuus ja luottamus.

Yksikön paikkoja haetaan Soiten SAS-hoitajan kautta. Esitteitä saa yksiköstä.

Maksut koostuvat vuokrasta, ateria-, perus, vaatehuolto- ja perustarvikepakettimaksusta sekä hoitomaksusta, joka lasketaan bruttotuloista. Lisäksi asiakas maksaa itse lääkekulut ja vaatekulut. Asiakkaalla on mahdollisuus hakea hoitotukea ja asumistukea.

Soiten vammaispalvelu myöntää kuljetuspalveluja myös palveluasumisyksikön asukkaille.

Seurakunnat järjestävät hartaustilaisuuksia ja eri musiikkiryhmät käyvät vuorottain joka toinen torstai.

Sandhemin omavalvontasuunnitelma.pdf


Yhteystiedot

Sandhem
Sokojantie 25
68500 Kruunupyy

Palveluesimies
Josefine Ådahl-Dahlnäs
puh: 040 806 5963

Toimistosihteeri
Raili Vidjeskog
puh. 040 806 5843

Henkilökunta
puh. 040 806 5742

Asiakkaat
puh. 040 806 5745