Tiedote 30.12.2016

Tervetuloa kuntayhtymä Soiten verkkosivuille!

Tältä sivustolta löydät tietoa Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten tarjoamista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista. Palvelut on ryhmitelty sivustolla asiakas- ja potilasnäkökulmasta terveyspalveluihin sekä sosiaalipalveluihin. Lisäksi sivustolta löytyy kattavat yhteystietomme sekä yleistietoa Soite-organisaatiosta. Käytössämme on myös sähköinen palautejärjestelmä.

Löydät verkkosivuiltamme linkit myös sähköisiin palveluihimme. Valitettavasti eAsioinnin sähköisissä palveluissa (Omahoito, suunterveydenhuollon ja lastenneuvoloiden ajanvaraus, hoitotarvikepalvelun ajanvaraus) saattaa esiintyä häiriötä vuoden alussa teknisistä muutoksista johtuen. Tulevaisuudessa tulemme kehittämään sähköisiä palveluita entisestään.
 
Sivuston rakentaminen on vielä hiukan kesken ja sisällöt täsmentyvät lähiaikoina. Käännämme sivustoa parhaillaan myös ruotsinkielelle ja jatkossa kaikki sivut ovat saatavilla myös ruotsiksi. Englanninkieliset osiot julkaistaan myöhemmin.
Sivustoa kehitetään jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan palautetta, jota voit lähettää sähköisen palaute-toiminnon kautta.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteen liittävä kuntayhtymä. Soitessa yhdistyvät seuraavat organisaatiot:

  • Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiuru (sis. Keski-Pohjanmaan keskussairaala, Peruspalveluliikelaitos Jyta sekä Kehitysvammahuollon erityishuoltopiiri)
  • Kokkolan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut (sis. Kruunupyy)
  • Perhon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut
Palvelemme sinua jatkossakin tutuissa toimipisteissä Kokkolassa, Kruunupyyssä sekä Jokilaaksoissa.

Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan.

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat 1.1.2017 muotoon etunimi.sukunimi@soite.fi.


Tiedotteet