Tiedote 10.11.2015

Alueelliselle sote-organisaatiohankkeelle omat internet-sivut

Keski-Pohjanmaalle ollaan muodostamassa omaa, alueellista sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatiota: kuntayhtymää, joka yhdistää alueen sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt erikoissairaanhoidon kanssa samaan organisaatioon. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki nykyisen sairaanhoitopiirin 10 jäsenkunnan alueen sote-työntekijät peruspalveluista ja erikoissairaanhoidosta olisivat saman kuntayhtymän palveluksessa vuoden 2017 alusta lukien.

Alueellinen sote-organisaatiohanke etenee työvaliokunnan ja poliittisen ohjausryhmän ohjauksessa työryhmissä ja hankkeen etenemisestä tiedotetaan henkilöstölle kuukausittain info-tilaisuuksissa.
 
Henkilöstöllä ja koko alueen väestöllä on mahdollisuus seurata hankkeen etenemistä nyt avatulla internet-sivustolla osoitteessa: www.kpsote.fi

Sivustolle päivitetään tietoa hankkeen etenemistä sekä eri työryhmien työskentelystä. Sivustolla on jokaiselle hankkeen työryhmälle omat sivut, joissa kerrotaan työryhmän tehtävät ja jäsenet. Lisäksi sivustolla on henkilöstölle oma osio erikseen. Sivustoa ollaan parhaillaan kääntämässä myös ruotsinkielelle.


Tiedotteet