Viestintä

Soitessa viestimme palveluistamme ja toiminnastamme avoimesti. Lausuntoja medialle antaa se asiantuntijamme, joka vastaa viestinnän kohteena olevasta toiminnasta tai tuntee sen parhaiten.
 
Soiten viestinnän ja markkinoinnin vastuualue vastaa sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja palvelee mediaa viestintään liittyvissä asioissa. Koordinoimme, kehitämme ja tuotamme sisältöä Soiten verkkosivuille sekä henkilöstölle intranetiin. Ylläpidämme ja koordinoimme Soiten sosiaaliseen median profiileja, esim. Facebook-sivujamme. Teemme yhteistyötä medioiden kanssa mm. tiedotteiden ja tiedotustilaisuuksien muodossa. Vastaamme Soite-lehden julkaisemisesta ja tuotamme muut kuntayhtymän painotuotteet sekä graafiset materiaalit.


Soite-lehti

Soite-lehti on kuntayhtymän tiedostuslehti, joka ilmestyy noin kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä. Soite-lehden tavoitteena on kertoa monipuolisesti kuntayhtymämme palveluista täällä työskentelevien ihmisten ja sairaalan asiakkaiden kautta. Pääosan jutuista kirjoittaa omat työntekijämme.

Soite-lehden painos on noin 80 000 kappaletta ja se jaetaan laajasti Keski-Pohjanmaan alueen sekä lähimaakuntien kotitalouksiin.


Verkkotoimitus

Soiten internetsivuista vastaa viestinnän yksikkö. Verkkosivujen ylläpito on hajautettu organisaation eri tahoille.

Jos havaitset verkkosivustollamme virheitä tai epätäsmällisyyksiä, kerro niistä meille niin teemme korjaukset mahdollisimman pian. Myös kehittämisehdotukset ovat arvokkaita. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voi antaa sähköisen palautejärjestelmän kautta.


Me kuljemme rinnallasi:Yhteystiedot


Viestintäpäällikkö, viestinnän ja markkinoinnin vastuualuejohtaja
Suvi Melender-Lågland
puh. 0400 145 536


Viestintäsihteeri
Karoliina Jaakonaho
puh. 040 014 5592


Viestintäsihteeri
(toimipiste Kannus)
Susanna Junkala
puh. 040 804 2901Viestinnän materiaalit

Viestintästrategia 2017-.pdf