Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Klart vi kan-dag i Vetil motionscenter 16.9.2024

september 16 @ 08:00 - 17:00

Mellersta Österbottens välfärdsområde Soite anordnar evenemanget Klart vi kan i samarbete med organisationer i området och kommunerna i Perhonjoki. Evenemanget riktar sig till hela befolkningen. Syftet med evenemanget är att öka medvetenheten om aktiviteter och tjänster som främjar välbefinnande och hälsa, samt det stöd som erbjuds av organisationer i området.

Det här årets Klart vi kan-evenemang ordnas på Vetil motionscenter 16.9.2024 kl. 12-14.

 

Under dagen kommer även föreningar och organisationer att presentera sin verksamhet under rubriken Yhdistysextriimi

Att främja välfärd och hälsa är en av Soites centrala uppgifter. “Klart vi kan” är Soites värdelöfte till invånarna i området och Soites yrkeskunniga. Det är ett mål och en inställning som vi strävar efter tillsammans på olika sätt. Att anordna Klart vi kan-dagen är ett sätt, genom vilket vi strävar efter att öka välfärden och hälsan för invånarna i området. Målet är att i framtiden anordna Klart vi kan-dagar i varje kommun i området.

Vid evenemanget finns presentationspunkter där de tjänster och den verksamhet som Soite erbjuder presenteras på en mängd olika sätt, framför allt vad gäller förebyggande tjänster och tjänster med låg tröskel. Organisationer deltar i dagen med sitt tema Yhdistysxtriimi. I arbetet med att främja välfärd och hälsa betonar man nätverks- och partnerskapsbaserat samarbete, och Klart vi kan-dagen är ett bra exempel på detta!

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
september 16
Tid:
08:00 - 17:00

Plats

Vetelin liikuntakeskus
Lehtisaarentie 9, 69700
Veteli, 69700 Suomi
+ Google Map