Soite ➔ Kommunikation ➔

Kommunikation

I Soite informerar vi öppet om vår service och vår verksamhet. Utlåtanden ges till medierna av den expert som ansvarar för det vi informerar om eller som känner det bäst.
 
Soites ansvarsområde för kommunikation och marknadsföring ansvarar för intern och extern kommunikation och betjänar medierna i ärenden som gäller kommunikation. Vi koordinerar, utvecklar och producerar innehåll till Soites webbsidor samt för personalen till intranätet. Vi upprätthåller och koordinerar Soites profiler i sociala medier, till exempel våra Facebook-sidor. Soites Instagram-konton uppdateras av enheterna själva. Vi samarbetar med medier bland annat i form av pressmeddelanden och presskonferenser. Dessutom producerar vi samkommunens trycksaker och grafiska material.


Webbredaktionen

Kommunikationsenheten ansvarar för Soites webbsidor. Om du märker fel eller inexakthet på våra webbsidor, berätta om dem så gör vi korrigeringarna så fort som möjligt. Vi tar också gärna emot utvecklingsförslag. Respons och utvecklingsförslag kan du ge via det elektroniska responssystemet.


Vi går bredvid dig:

Kontaktuppgifter


Kommunikationschef, ansvarsområdeschef för kommunikation och marknadsföring
Suvi Melender-Lågland
tfn 0400 145 536


Kommunikationssekreterare
Karoliina Jaakonaho
tfn 040 014 5592


Kommunikationssekreterare 
(arbetsplats i Kannus)
Susanna Junkala
tfn 040 804 2901