Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soiten Lastensairaalan remontti alkaa maanantaina 30.5.2022 ja päättyy syyskuun lopussa. Lastensairaalan toiminta jatkuu normaalisti läpi remontin. Ainoastaan sisäänkäynti Lastensairaalaan muuttuu. Remontin ajan kulku Lastensairaalaan keskussairaalan A1-pääoven kautta ja portaat alas eläinhahmoilla koristellusta lasiaulasta. Keskussairaalan pääoven ollessa suljettuna voit soittaa pääoven porttipuhelimesta ja Lastensairaalasta tullaan avaamaan ovi.

Remontti toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa remontoidaan lasten osaston, lasten ja nuorten poliklinikan sekä osittain lasten päivystyksen tiloja. Ensimmäinen vaihe alkaa 30.5. ja kestää kesäkuun loppupuolelle. Remontin toinen vaihe käsittää muun muassa lasten päivystyksen aulatilojen sekä vastaanottohuoneiden remontoinnin. Remontti valmistuu syyskuun lopussa.

Katso myös nämä