Siirry sisältöön

Vastuu osaamisen syventämisestä ja laajentamisesta on jokaisella meistä. Perinteisen ammatillisen täydennyskoulutuksen lisäksi osaaminen kehittäminen toteutuu erilaisten kehittämisprojektien, työkierron ja tavoitteellisen ohjatun työssä oppimisen kautta.

Osaamisen kehittämisen tavoitteena on turvata Soiten strategisten tavoitteiden ja päämäärien toteutuminen nyt ja tulevaisuudessa. 

Soiten koulutuspalvelut

Soiten koulutuspalvelujen tavoitteena on tukea toimialueita osaamisen kehittämisessä ja johtamisessa. Suunnittelemme ja toteutamme täydennyskoulutusta sekä omana tuotantona että tilauskoulutuksina. Alueelliset koulutukset on suunnattu yleisesti sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle mukaan lukien alan yksityiset palveluntuottajat. Sisäiset koulutukset on suunnattu Soiten työntekijöille. Tarkempi kohderyhmä mainitaan koulutuksen ohjelmassa.

Tiedot koulutuspalvelujen tuottamista ja koordinoimista täydennyskoulutukista on koottu Soiten koulutuskalenteriin. Osa toteutettavista koulutustilaisuuksista tarjotaan videovälitteisesti sairaanhoitopiirin alueen kuntiin ja terveydenhuollon yksiköihin ja osa koulutuksista toteutetaan videovälitteisesti OYS Erva-alueen yhteistyönä. Tästä on erillinen maininta koulutustiedotteessa. Muutokset koulutuksissa ovat aina mahdollisia, joten ajantasainen tieto koulutuksista löytyy koulutuskalenterista.

Ammatillisen täydennyskoulutuksen tuottamisen lisäksi koordinoimme osaamisen varmistamiseen tarvittavia lääkehoidon testauksia ja osallistumme lääkehoidon koulutuksen kehittäminen. Vastaamme myös Soiten oppisopimuksista ja näiden tutkintojen koordinoinnista ja toimitamme täydennyskoulutuksen resursoimiseen ja toteutumisen seurantaan liittyviä raportteja ja ohjeistuksia.

Ilmoittautuminen koulutuksiin 

Soiten henkilökunta ilmoittautuu koulutuksiin sähköisen HRM-koulutuskalenterin kautta intranetissä. Muiden osallistujien osalta ilmoittautuminen tapahtuu Soiten julkisen koulutuskalenterin kautta.

Osallistumismaksun suuruus ilmoitetaan tarkennetussa ohjelmassa. Maksu laskutetaan koulutustilaisuuden jälkeen osallistumistietojen perusteella.

Antoisia hetkiä täydennyskoulutuksen parissa!

Toiminnasta vastaavat

Maria Isokoski

Koulutuspäällikkö

Puhelin: +358 44 723 2348

Heidi Kainu

Koulutussihteeri, Muutosvalmennuksen koordinointi (Soite 2.1), Muutosvalmentaja, Hankesihteeri (Vallaton vammaistyö)

Matkapuhelin: +358 40 804 2339

Hannu Karppinen

Av/It-Tukihenkilö

Puhelin: +358 44 723 2340

Marianne Lassi

Koulutussuunnittelija

Puhelin: +358 40 804 2350