Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kesäkerho on suunnattu pääasiassa erityisluokkien oppilaille. Kesäkerhossa harrastetaan mukavaa tekemistä, kuten ulkoilua, liikuntaa, musiikkia, askartelua, ohjattua pienryhmätoimintaa ja rentoa yhdessäoloa. Kerhossa huomioidaan yksilölliset puhetta tukevat kommunikointimenetelmät. Kerhon avustajat ohjaavat, tukevat ja avustavat kerholaisia. Kerhossa tarjotaan lounas sekä välipala. Kerho on maksuton ja kuljetukseen on tarvittaessa mahdollisuus. Perheillä on myös oikeus hakea kilometrikorvausta kuljettaessaan lastaan itse.

Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemman työssäkäynnin mahdollistajaksi, mutta myös yksilölliset ja sosiaaliset syyt otetaan huomioon. Hakemukset käsitellään vammaispalvelutoimistossa. Palvelusta tehdään erityishuollon päätös ennen toiminnan alkua. Ilmoittautuminen on sitova.

Sähköinen haku kehitysvammaisten kesäkerhoon alla olevasta linkistä. Haku on auki 22.3.2023 saakka: https://link.webropolsurveys.com/S/E88FED5D60EC1AF2

Lisätietoja:

vammaispalvelutoimisto, puh. 040 804 2122 arkisin klo 9-12

varhaiskuntoutuksen sosiaaliohjaaja Tiia Savela, puh. 040 804 3668

Katso myös nämä