Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kehitysvammaisille suunnattu Omille siiville -tapahtuma

7 maaliskuun @ 17:00 - 19:00

Kehitysvammaisille suunnatut Omille siiville -tapahtumat toimintakeskus Kompassissa 7.3. ja 18.3.

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, FDUV ja Kokkolan kehitysvammaisten tukiyhdistys järjestävät kaksi Omille siiville -tapahtumaa toimintakeskus Kompassissa Kokkolassa 7.3. ja 18.3. klo 17–19. Tilaisuudet on suunnattu kehitysvammaisille sekä heidän läheisilleen.

Omille siiville -illat on suunnattu kehitysvamman vuoksi tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen, kun omaan kotiin muuttamiseen ja itsenäistymiseen liittyvät asiat mietityttävät tai alkavat olla ajankohtaisia. Illoissa on yhteistä ohjelmaa sekä omaa ohjelmaa tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen. Tapahtumat järjestetään toimintakeskus Kompassissa (Yrittäjäntie 5, 67100 Kokkola) torstaina 7.3. klo 17–19 ja maanantaina 18.3. klo 17–19. Otathan tarvittaessa mukaasi tukihenkilön tai avustajan.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan! Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautuminen viikkoa ennen tapahtumaa osoitteessa: https://kvps.fi/tapahtuma/omille-siiville-kokkola/

Tiedot

Päivämäärä:
7 maaliskuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Toimintakeskus Kompassi
Yrittäjäntie 5
Kokkola, 67100
+ Google Map