Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisää näkyvyyttä yhdistyksille -työpajat

4.12.2023

Mikä ihmeen PTV? Miksi kannattaa liittyä Lähellä.fi -palveluun? Miten somessa markkinoidaan?

Kosti ry ja Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestävät yhteistyössä työpajoja yhdistyksille niiden toiminnan kehittämiseksi. Haluamme tukea yhdistystoimintaa Keski-Pohjanmaalla – alueen joka sopukassa – sillä ihan jokainen täällä toimiva yhdistys tekee merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden eteen.

Työpajasta yhdistykset saavat apua ja ideoita oman toiminnan kehittämiseksi ja konkreettisia työkaluja näkyvyyden lisäämiseksi. Työpajassa käydään läpi Palvelutietovarannon eli PTV:n ja Lähellä.fi -sivuston käyttöä ja tarvittaessa opastetaan kädestä pitäen Lähellä.fi rekisteröitymisessä ja toimintojen lisäämisessä. Yhdistykset saavat tietoa ja työkaluja somekanavien ja verkkosivustojen hyödyntämiseen omassa toiminnassaan. Työpajassa esitellään erilaisia toimintamalleja ja yhteistyöhankkeita sekä keskustellaan toiveista ja odotuksista koskien yhdistysten ja hyvinvointialueen yhteistyötä.

Työpajat järjestetään:

8.12.                  klo 17–19         Kokkola, Yhteisöklubi Silta, Ryövärinkarintie 1, 67200 Kokkola
15.12.                klo 17–19         Veteli, Taidekartano, Emäntäkouluntie 30, 69730 Veteli
15.12.                klo 17–19         Toholampi, Jussinpirtti, Elnantie 2, 69300 Toholampi

Tilaisuuksissa on kahvi-/teetarjoilu sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää.

Tilaisuus ja tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittaudu mukaan 4.12. mennessä

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 4.12.23 mennessä. Samassa yhteydessä pyydetään ilmoittamaan myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: kati.paasila@kostiry.fi tai sanna-kaisa.goos@soite.fi tai puhelimitse: Kati puh. 050 338 5772 tai Sanna-Kaisa puh. 040 652 4628

Muuta: Osallistujia pyydetään ottamaan työpajaan oma laite (esim. tablet-tietokone, kannettava tietokone, älypuhelin) mukaan.

Tiedot

Päivämäärä:
4.12.2023
Tapahtuma tagia:
,

Muut

Kieli
Suomi