Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhevalmennusosio 2/1. Medirex. Raskausajan liikunta ja synnytykseen valmistautuminen – Teams.

14 helmikuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennusosio 2/1 2023: Medirex. Raskausajan liikunta ja synnytykseen valmistautuminen 14.2.2023 klo 17.00-19.00.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit ohjaavat teorian ja käytännön harjoitteiden kautta, miten voi liikkua turvallisesti raskausaikana. Mistä löytää energiaa ja jaksamista loppuraskauden ajalle sekä miten voi valmistautua tulevaan synnytykseen. Millaista ravintoa tarvitsee äidin ja vauvan hyvinvointiin.

Saat ennen valmennuksen alkamista sähköpostin, jossa on Teams-linkki valmennukseen osallistumiseen.

Soiten perhekeskuksen neuvolapalvelut tarjoavat yhteistyössä Kokkolan ensi- ja turvakoti ry.n sekä Medirexin kanssa perhevalmennusta. Perhevalmennuskokonaisuus koostuu neljästä eri osuudesta ja näistä kolme toteutetaan etänä Teams-yhteydellä. Perhevalmennuksen tarkoituksena on vahvistaa tulevien vanhempien tietoja, taitoja ja tukea vanhemmuutta ja arjen sujuvuutta. Lisäksi antaa tietoa raskauteen liittyvistä vaiheista sekä valmistaa tulevaan synnytykseen.

Vuoden 2023 aikana järjestetään neljä saman sisältöistä perhevalmennuskokonaisuutta. Perhevalmennus on kohdennettu ensisijaisesti ensisynnyttäjille.

Tiedot

Päivämäärä:
14 helmikuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä

Perhekeskuspalvelut
Ilmoittautuneita: 11 / ∞

Ilmoittaudu

Lataus GIF

Ilmoittautumisen peruutus

Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi tapahtumaan, syötä sähköpostiosoite jolla ilmoittauduit ja klikkaa sähköpostiisi saapuvaa peruutuslinkkiä.