Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston ensimmäinen kokous pidetään maanantaina 7.3.2021 klo 10.00.

Järjestäytymiskokouksessa valitaan aluevaltuuston puheenjohtajisto. Lisäksi valitaan aluehallitus sekä muut hallintosäännössä määrätyt toimielimet ja näille nimetään puheenjohtajat. Aluevaltuutetut myös päättävät hallintosäännöstä, väliaikaisen hyvinvointialuejohtajan viran perustamisesta ja rekrytoinnista sekä nimetään hyvinvointialueelle tilapäinen hyvinvointialuejohtaja. Lisäksi aluevaltuusto päättää luottamushenkilöiden palkkioista.  Kokouksen esityslista julkaistaan Soiten kokoushallinnan verkkosivuilla.

Pyydämme yleisöä ja median edustajia seuraamaan kokousta etäyhteydellä alla olevan linkin kautta: https://tallennus.telia.fi/live/R4z1A58GtNjQpoaX

Tervetuloa seuraamaan aluevaltuuston kokousta!

Katso myös nämä