Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa perjantaina 18.3.2022. Aluehallitus päätti kokouksessaan muun muassa yksilöasioiden jaoston kokoonpanosta, hyvinvointialueelle siirtyvien sopimusten saannosta, hyvinvointialuejohtajan viran auki julistamisesta sekä aluehallituksen ja aluevaltuuston kokousmenettelystä ja -aikataulusta.

Haku Keski-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi aukeaa

Aluehallitus päätti käynnistää Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen hyvinvointialuejohtajan viran täyttöprosessin. Aluevaltuusto on jo aiemmin päättänyt viran kelpoisuusehdoista. Kelpoisuusehtoina ovat tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvinvointialueen toimialan tuntemus ja näytöt johtamistaidosta sekä toisen kotimaisen kielen erinomainen taito ja toisen kotimaisen kielen riittävä taito. Virka täytetään toistaiseksi ja virkavalinnassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tällä hetkellä tilapäisenä hyvinvointialuejohtajana toimii Soiten toimitusjohtaja ja väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja Minna Korkiakoski-Västi.

Hyvinvointialueen aluevaltuuston ja toimielinten käynnistyminen sekä kevään 2022 kokousaikataulu

Aluehallitus päätti kevään kokousaikatauluista. Kevään 2022 aikana aluevaltuusto kokoontuu seuraavasti: 30.3., 25.4 ja 13.6. Valtuuston kokoukset ovat julkisia ja ovat seurattavissa etäyhteydellä osoitteessa: https://tallennus.telia.fi/live/G7KNHwOj2GDGXVzi

Aluehallitus päätti kokousajoistaan seuraavasti: 18.3., 1.4.,25.4.,16.5., 6.6. ja tarvittaessa 20.6. Aluehallituksen kokoukset ovat suljettuja tilaisuuksia, mutta esityslistat ja pöytäkirjat ovat julkisia.

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston ja toimielinten esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan osoitteessa: https://soite.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames.

Katso myös nämä