Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Mietityttääkö oma taloustilanne? Taloushuolien kanssa ei tarvitse jäädä yksin! Tule keskustelemaan talouskysymyksistä luottamuksellisesti ilman ajanvarausta Talousneuvolaan. 

Soiten alueen talousneuvolatoiminta käynnistyy ensi tiistaina 10.5.2022. Talousneuvola toimii Kallentorin Senioreiden terveyspiste Daaliassa ja on avoinna klo 12-15 välisenä aikana. Talousneuvolaan ovat tervetulleita kaikenikäiset, joilla on talouteen liittyviä huolia tai oma raha-asioiden hoitaminen mietityttää.
Talousneuvolassa voit keskustella talouskysymyksistä luottamuksellisesti ilman ajanvarausta ja halutessaan myös nimettömästi. Talousneuvolassa on käytettävissä eri tahojen asiantuntijoita talous- ja velkaneuvonnasta, ulosottolaitokselta ja Kelasta. Paikalla Soiten aikuissosiaalityöstä sosiaalityöntekijä ja TASOS-hankkeesta (Taloudellinen toimintakyky ja sosiaalinen osallisuus) projektityöntekijä. Talousneuvola palvelee seuraavan kerran ti 31.5. ja ti 21.6.

Katso myös nämä