Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Meidän Mielessä -hankkeen seuraava Mielenterveyden ensiapu® 2 (MTEA2) -koulutus järjestetään 15.11. ja 22.11.2022. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa mielenterveyden ongelmista. Koulutus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan Soiten koulutuskalenterin kautta:

Mikäli hanke saa jatkorahoitusta ajalle 1.1.–30.6.2023 mielenterveyden ensiapukoulutuksia tullaan vielä järjestämään jatkohankkeen aikana. Suunnitelmissa on järjestää mahdollisen jatkorahoituksen aikana yksi MTEA2- ja kaksi Nuoren mielen ensiapu ® (NMEA) -koulutusta.

Mielenterveysosaamisen vahvistamiseen Keski-Pohjanmaalla ja Kruunupyyn kunnassa tähtäävä Meidän mielessä -hanke etsii kiinnostuneita ohjaajakoulutuksiin osallistujia. Tavoitteena on saada kokoon 15 osallistujaa, jolloin Mieli ry:n kouluttaja pitää koulutuksen Keski-Pohjanmaalla. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Ohjaajakoulutukseen voit osallistua, mikäli olet käynyt mielenterveyden ensiapukoulutuksista joko MTEA1:n, MTEA2:n tai Nuoren mielen ensiapukoulutuksen. Ohjaajakoulutus toteutetaan eniten osallistujia keränneeseen ryhmään. Ohjaajakoulutuksen jälkeen voit kouluttaa uusia mielenterveyden ensiapukoulutuksen osaajia alueelle.

Kiinnostuitko? Ilmoittautumiset ohjaajakoulutuksiin 29.8.2022 mennessä hankekoordinaattori Tarja Viitalalle, tarja.viitala@soite.fi.

Meidän mielessä etsii yhteistyötahoja

Meidän mielessä -hanke etsii yhteistyötahoja alueelta (esim. opetustoimi, seurakunnat, järjestöt, vapaaehtoiset ja nuorisovaltuustot) mielenterveyden ensiapukoulutusten juurruttamiseksi alueelle.

Ilmoittautumiset 29.8.2022 mennessä ja lisätietoja antaa: hankekoordinaattori Tarja Viitala tarja.viitala@soite.fi

Katso myös nämä