Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Hoitohenkilöstön saatavuus on ollut haastavaa kesälomakaudelle ja valitettavasti se näkyy laajasti Soiten toiminnassa, erityisesti Kokkolan terveyskeskuksen vastaanotolla ja yhteispäivystyksessä.

Kokkolan terveyskeskuksen vastaanotolle voi jättää takaisinsoittopyynnön tämän viikon (vko 27) ajan vain klo 14 saakka, jotta mahdollisimman moneen takaisinsoittopyyntöön pystyttäisiin vastaamaan saman päivän aikana. 

Valtakunnallisesti hoitoalalla on ollut jo pitkään työvoimapulaa ja aktiivisesta rekrytoinnista huolimatta emme ole saaneet kesäsijaisia Soiteen niin paljoin kuin olisimme halunneet ottaa. Samalla vakituisen henkilökunnan jaksamisen kannalta on välttämätöntä, että vuosilomat voidaan pitää ajallaan.

Henkilöstövajeesta huolimatta Soiten henkilöstö pyrkii palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin. Pyydämme asiakkailta ja heidän läheisiltään kärsivällisyyttä ja ymmärrystä sosiaali- ja terveyspalveluissa asioidessa ja pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Mikäli tarvitset hoitoa vammaasi tai äkilliseen sairauteesi vuorokauden sisällä, soita päivystysapuun 116 117. Hätätilanteessa soita aina hätänumeroon 112.

Katso myös nämä