Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keskussairaalan magneetin päivitysremontti on alkanut. Remontin aikana magneettitutkimuksia tehdään magneettirekassa, joka aloittaa toimintansa 09.08.2022 sairaalan pihassa. Magneettitutkimukset tehdään Soitessa poliklinikalta tai osastolta tehdyn ajanvarauksen perusteella. Asiakkaat tulevat myös remontin aikana magneettikuvaukseen radiologian yksikköön keskussairaalaan, josta heidät ohjataan läheiseen magneettirekkaan.

Magneettirekassa tehdään ajanvaraukseen perustuvien tutkimusten lisäksi myös kiireellisiä tutkimuksia, jos tutkimus soveltuu rekassa tehtäväksi. Rekassa ei valitettavasti voida suorittaa sairaalassa olevien vuodepotilaiden kuvauksia tai kuvauksia, jotka vaativat nukutuksen, joten tarvittaessa tällaiset potilaat lähetetään tutkimuksiin OYS:iin.

Remontin aikana tutkimukset painottuvat kiireellisiin ja päivystyksellisiin tutkimuksiin ja tutkimusvalikoima on suppeampi kuin normaalisti.

Magneettitutkimuksia järjestetään normaalisti keskussairaalassa jälleen 19.09.22 alkaen, mikäli remontti etenee suunnitellusti.

Katso myös nämä