Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Mietityttääkö oma taloustilanne? Taloushuolien kanssa ei tarvitse jäädä yksin! Tule keskustelemaan talouskysymyksistä luottamuksellisesti ilman ajanvarausta talousneuvolaan. 

Talousneuvolaan ovat tervetulleita kaikenikäiset, joilla on talouteen liittyviä huolia tai oma raha-asioiden hoitaminen mietityttää. Talousneuvolassa voit keskustella talouskysymyksistä luottamuksellisesti ilman ajanvarausta ja halutessaan myös nimettömästi. Talousneuvolassa on käytettävissä eri tahojen asiantuntijoita talous- ja velkaneuvonnasta, ulosottolaitokselta ja Kelasta. Paikalla Soiten aikuissosiaalityöstä sosiaalityöntekijä ja TASOS-hankkeesta (Taloudellinen toimintakyky ja sosiaalinen osallisuus) projektityöntekijä.

Talousneuvola palvelee Silta Yhteisöklubin tiloissa Kauppakeskus Chydeniassa (Rantakatu 6, Kokkola, 2. krs.) tiistaina 6.9., 27.9., 18.10., 8.11., 29.11. ja 20.12. klo 12-15.

Yllä mainittuina aukioloaikoina voit myös soittaa talousneuvolaan puh. 040 804 2960 tai jättää yhteydenottopyynnön puhelimitse tai sähköpostilla soite.talousneuvola@soite.fi.

Katso myös nämä