Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Neljänsiä rokotteita annetaan edelleen myös 70-79-vuotiaille sekä muille neljänteen rokotukseen oikeutetuille. Lisätietoa rokotuksiin oikeutetuista ikäryhmistä sekä rokotusväleistä löytyy Koronarokotukset-sivulta.

Soiten alueella koronarokotukseen voi hakeutua ajanvarauksella tai walk-in-periaatteella. Lisätietoa ja walk-in-päivien aikataulut löytyvät Soiten verkkosivuston koronaosiosta: Koronarokotukset.

Ajan koronarokotukseen voi halutessaan varata DigiSoiten Omahoito-palvelusta osoitteesta https://soite.terveytesi.fi tai puhelimitse numerosta 06 828 7488 (puhelinaika ma-pe klo 9–15). Ajan rokotukseen voi varata myös omasta terveyskeskuksesta.

Koronarokotuspisteillä voi joutua odottamaan, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Koronarokotukseen voi hakeutua mihin tahansa Soiten rokotuspisteeseen.

Huom!

Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta. 

Neljännet koronarokotukset vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville 18-59-vuotiaille aloitetaan Soiten alueella myös lähiviikkoina. Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta myöhemmin lisää.

Katso myös nämä