Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soite laajentaa neljänsiä koronarokotuksia viikosta 35 (alk. 29.8.2022) alkaen vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville yli 18-vuotiaille. Neljänsiä rokotteita annetaan edelleen myös kaikille yli 60-vuotiaille sekä muille neljänteen rokotukseen oikeutetuille. Lisätietoa rokotuksiin oikeutetuista ikäryhmistä sekä rokotusväleistä löytyy Koronarokotukset-sivulta.

Huom!

Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta. 

Soiten alueella koronarokotukseen voi hakeutua ajanvarauksella tai walk-in-periaatteella. Lisätietoa ja walk-in-päivien aikataulut löytyvät Soiten verkkosivuston koronaosiosta: Koronarokotukset.

Ajan koronarokotukseen voi halutessaan varata DigiSoiten Omahoito-palvelusta osoitteesta https://soite.terveytesi.fi tai puhelimitse numerosta 06 828 7488 (puhelinaika ma-pe klo 9–15). Ajan rokotukseen voi varata myös omasta terveyskeskuksesta.

Koronarokotuspisteillä voi joutua odottamaan, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Koronarokotukseen voi hakeutua mihin tahansa Soiten rokotuspisteeseen.

Katso myös nämä