Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten kehitysvammaisten palveluasumista tarjoavan Lumikonkorttelin tehostetun palveluasumisen yksikkö Lumikonkoti muuttaa uusiin tiloihin 19.9.2022 alkaen. Samalla yksikön nimi muuttuu Kotipoluksi. Uusi osoite on Sairaalakatu 2 D, 67100 Kokkola.

Kotipolku tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ympärivuorokautista apua ja tukea tarvitseville asiakkaille. Paikkamäärät pysyvät ennallaan uusiin tiloihin siirryttäessä. Kotipolussa on tilat kahdeksalle vakituiselle asukkaalle ja lisäksi yksi asumisvalmennushuone sekä neljä tilapäispaikkaa. Muuton aikana tilapäishoidossa on katko 12.9.-2.10.

Lumikonkorttelin tukiasunnot ja asumisvalmennusyksikkö Asuva jatkavat toimintaa osoitteessa Oravankatu 4 B, Kokkola.

Katso myös nämä