Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Omaperhe on kehitteillä oleva kansallinen verkkopalvelu, joka kokoaa kaiken perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue on mukana Omaperheen kehitystyössä ja on mukana loka-marraskuun 2022 aikana toteutettavassa pilotissa. Mukana pilotissa ovat Perhekeskus-palveluiden puolelta Kokkolan Isokylän ja Torkinmäen neuvolat, Perhejokilaakson perhesosiaalityön Vuoksi-tiimi, Perhon koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto ja Kokkolan lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityön Ilmo-, Assi- ja Perheohjauksen tiimit.

Pilotin aikana kyseisten yksiköiden asiakkaat saavat Omaperheen esitteen, jossa on tietoa palvelun testaamisesta. Testaajia pyydetään selailemaan itseään kiinnostavia otsikoita ja antamaan palautetta käyttökokemuksistaan. Palautetta voit antaa jo muutaman minuutin kokemuksen perusteella. Omaperheeseen voi tutustua 20.11.2022 saakka.

Omaperhe tukee Perhekeskus-palvelukokonaisuutta, ja auttaa löytämään juuri sinun perheesi elämäntilanteeseen sopivaa apua. Lisäksi se ohjaa sinut älykkäästi oman hyvinvointialueesi palveluihin. Omaperhe-verkkosivusto avautuu vuoden 2023 alussa. Sivusto tulee olemaan kaikille avoin ja maksuton. DigiFinland kehittää palvelua yhdessä hyvinvointialueiden ja lapsiperheiden palveluita tarjoavien toimijoiden kanssa.

Katso myös nämä