Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Vanhustenviikko näkyy Soiten alueella laajasti. Viikon aikana Soite järjestää sekä on mukana järjestämässä monenlaista toimintaa alueen ikäihmisille.  Lisää tietoa valtakunnallisesta Vanhustenviikosta ja teemapäivien ohjelmasta löydät Vanhustyön keskusliiton sivuilta.

Tiistaina 4.10. järjestetään K-65-disko klo 13-16 Kokkolan työväentalolla. Tapahtuman järjestää Soite yhdessä Kokkolan kaupungin Voimaa Vanhuuteen -toiminnan kanssa. Bussikuljetukset kunnista tapahtumaan organisoituvat Keski-Pohjanmaan piirin eläkejärjestön kautta. Paikalla discoilemassa on myös valtakunnallisen kattojärjestön edustaja.

Ikääntyneiden kuntouttavassa päivätoiminnassa järjestetään viikon aikana monenlaista ohjelmaa, kuten vierailevia ulkopuolisia esiintyjiä.

Vetelissä Vetelin keskuskoulun oppilaat vierailevat viikon aikana palvelukeskus Harjukodissa ja järjestävät muun muassa laulantaa, loruja ja tarinoita. Viikon ajan Harjukodin seiniä koristavat luontoaiheiset taulut sekä koristeet ja keskiviikkona päiväkoti Kivitaskun väki tuo Harjukodin ovelle luontoaiheiset korit.

Toholammilla palvelukeskus Männistössä juodaan sunnuntaina täytekakkukahvit Vanhusten päivän kunniaksi sekä järjestetään viikolla muisteluryhmätoimintaa entisten työntekijöiden johdolla ja vohvelinpaistoa.  

Lestijärven Kotipirtissä järjestetään bingo- ja lauluhetkiä sekä makkaranpaistoa pihalla. Lisäksi kuluvan viikon aikana on luvassa Seniorshop-vaatemyyntiä, ehtoollishartautta ja koululaisten lauluesityksiä.

Kokkolan Kipparihallissa vietetään perjantaina 7.10. klo 9.30-10.30 Vie vanhus ulos -kampanjan päätöstapahtumaa. Ohjelmassa on Kokkolan Eläkeliiton vetämää alkujumppaa, venyttelyä sekä esittelypisteitä ja arvonta. Paikan päällä on kahvitarjoilu. Lisätietoa Vie vanhus ulos-kampanjasta:

Seuraa Vanhustenviikon toimintaa ottamalla seurantaan Soiten Hoito ja hoivan Instagram-tili!

Katso myös nämä