Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Ensi viikolla vietetään valtakunnallista omaishoitajien viikkoa. Omaishoitajien viikolla Soitessa toteutetaan sähköinen kysely, jonka avulla pyritään saamaan tietoa ja ajankohtaisia kuulumisia kaikenikäisten Soiten alueen asukkaiden omaishoidon arjesta. Kyselyn avulla halutaan selvittää omaishoitajien mielipiteitä ja kehitysehdotuksia omaishoidon tuen palveluista. Saatujen vastauksia hyödynnetään omaishoidon palveluiden alueellisessa kehittämistyössä. Kysely on avoinna 7.12.2022 saakka.

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko on vuosittain järjestettävä teemaviikko, jonka avulla nostetaan esiin omaishoitoasioita ja omaishoitajien ääntä. Vuosi 2022 on siis juhlavuosi, jonka aikana nostetaan esiin vapaaehtoistoiminnan merkitystä yhteiskunnassa. Teemaviikon avaa perinteeksi muodostunut omaishoitajien kirkkopyhä 20.11. Viikon ajan omaishoitoyhdistykset eri puolella Suomea järjestävät ohjelmaa ja tapahtumia.

Katso itseäsi kiinnostavat tapahtumat Omaishoitajien sivuilla ja osallistu teemaviikon juhlintaan:

Katso myös nämä