Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palkka-ajo onnistui ensimmäisellä kerralla ja palkkalaskelmat saatiin lähtemään tiistaina jokaisen henkilön verkkopankkiin. Henkilöstöä pyydettiin tarkistamaan oma palkkalaskelmansa, joka näkyi verkkopankissa jo tiistaina. Rahat näkyvät henkilöstön tilillä maksupäivänä eli 13.1.2023.

”Kaikki onnistui hyvin tässä puolenkuun palkoissa. Kuun lopussa on vielä määräaikaisten palvelussuhteiden palkan maksupäivä ja pyritään varmistamaan, että sekin menee yhtä hyvin”, toteaa henkilöstöjohtaja Eija-Liisa Heikkilä.

Työvuorolisät (esim. sunnuntai- ja yötyölisät) maksetaan ensimmäisen kerran suunnitellusti 25.1.2023. Tammikuun lopussa, 31.1.2023, maksussa on määräaikaisen henkilöstön palkat. Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella työskentelee yhteensä n. 4000 henkilöä.

Katso myös nämä