Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Löneutbetalningen lyckades första gången och lönebeskeden skickades till varje persons nätbank i tisdags. Personalen ombads kontrollera sitt eget lönebesked som blev synlig i nätbanken redan på tisdag. Pengarna kommer att synas på personalens konto på betalningsdagen, det vill säga 13.11.2023.

“Allt gick bra med de här lönerna i mitten av månaden. I slutet av månaden kommer det ännu ett löneutbetalningsdatum för visstidsanställda och vi strävar efter att se till att det går lika bra då”, säger personaldirektör Eija-Liisa Heikkilä.

Arbetsskiftestillägg (t.ex. söndags- och nattarbetestillägg) kommer att betalas ut första gången som planerat 25.1.2023. I slutet av januari, 31.1.2023, betalas löner för visstidsanställda ut. Totalt arbetar ca 4 000 personer i Mellersta Österbottens välfärdsområde.

Ta en titt också på dessa