Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Jatkossa Soiten suun terveydenhuollossa toteutetaan hammashoitajan tekemät 1-vuotiaiden kiireettömän hoidon hammastarkastukset etävastaanottona videovälitteisesti.

Soite ei lähetä erillistä muistutusta varauksen tekemisestä, vaan lapsen huoltaja varaa itse ajan 1-vuotiaalle lapselle hammastarkastusta varten DigiSoiten Omahoito-palvelun kautta. Koska kyseessä on kiireetön hoito, voi aika mennä useamman kuukauden päähän.

Ajan hammastarkastuksen etävastaanotolle voi varata DigiSoiten Omahoito-palvelun sähköisen asioinnin kautta osoitteesta soite.terveytesi.fi. Ajan voi varata vapaalle ajalle riippumatta siitä, missä hoitajan toimipiste sijaitsee.

Omahoito-palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Yksivuotiaan hammastarkastuksen etävastaanotto toteutetaan DigiSoiten Omahoito-palvelussa. Asiakas saa aikaa varatessaan liittymislinkin Omahoito-palveluun. Etävastaanotolle liitytään kirjautumalla DigiSoiten Omahoito-palveluun, mistä pääsee liittymään videovastaanotolle. Puhelimella etävastaanotolle liityttäessä tarvitaan Lifecare-video -sovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupasta.

Etävastaanotolle voi liittyä viisi minuuttia ennen vastaanoton alkua.

Kiireellisissä asioissa voi aina olla yhteydessä Soiten hammashoitolaan puhelimitse.

Katso myös nämä