Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Etävalmennus on tarkoitettu uusille tai pitempään omaishoitajana toimineille, jotka haluavat päivittää tietojaan omaishoidosta sekä saada tietoa omaishoitajille tarjolla olevasta tuesta ja palveluista. Mukaan ovat kutsuttu myös sijaishoitajina toimivat, jotka voivat valmennustiedon pohjalta tukea sopimusomaishoitajia työssään.

Etävalmennus toteutetaan samoin tiedoin ja sisällöin kuin omaishoitajien paikan päällä toteutettavat valmennukset. Mukana etävalmennuksessa ovat vammaispalvelun ja iäkkäiden palvelun omaishoidon ohjaajat, omais- ja perhehoidon terveydenhoitajat, Kokkolan seudun omaishoitajien ja Keski-Pohjanmaan omaishoitajien yhdistysten edustajat sekä omaishoidon kokemusasiantuntija.

Etävalmennus toteutetaan Teams-sovelluksen välityksellä. Osallistumista varten tarvitaan tietokone, verkkoyhteys ja sähköpostiosoite sekä tietokoneeseen liitettävät kuulokkeet, joissa mikrofoni.
Osallistujille lähetetään Teams-käyttöohjeistus sekä linkki etukäteen. Etävalmennuksen alussa käydään läpi Teamsin käyttöön liittyvät ohjeet ja toiminnot.

Omaishoitajana ja sijaishoitajana voit ilmoittautua mukaan etävalmennukseen soittamalla omalle omaishoidon vastuutyöntekijälle. Ilmoittautumisen myötä sinulle lähetetään tarvittava ohjeistus, etukäteismateriaali ja kutsu viikkoa ennen etävalmennusta.

Vammaispalvelutoimisto
Rantakatu 16, katutasossa. Asiakasvastaanotto ajanvarauksella.
Asiakkailla on mahdollisuus soittaa asiakaspalvelunumeroomme ma-pe klo 9–12 puh. 040-804 2122.

Ikääntyneiden palvelut / Asiakasohjaus ja avopalvelut
Kokkola: Torikatu 50, Kokkola puh. 040-8065150 tai 050-3452334
Lestijokilaakso: Lopotinkatu 2, Kannus puh: 040-8042151
Perhonjokilaakso: Koulutie 33, Veteli puh: 040-8045420

Asiakkailla on mahdollisuus soittaa palveluohjaajille ma-pe klo 9–14.

Katso myös nämä