Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soiten asiakasohjauksen ja avopalveluiden palveluesihenkilö Heidi Lindqvistin mukaan Vetelin päivätoiminta alkoi viime syksynä yksipäiväisenä. Tarve toiminnan laajentamiseen syntyi jo muutaman toimintakuukauden jälkeen.

– Huomasimme pian toiminnan alettua, että Vetelin kuntouttava päivätoiminta oli erittäin tarpeellinen ja pidetty. Tämän vuoksi laajensimme toiminnan kaksipäiväiseksi helmikuun alusta, Lindqvist kertoo.

Päivätoiminta on kotona asuville ikääntyneille suunnattua ennaltaehkäisevää ja toimintakykyä tukevaa toimintaa. Toiminnan tarkoituksena on tukea kotona asumista ja erityisesti omaishoitajan jaksamista.

Kuntouttavaan päivätoimintaan voi hakeutua täyttämällä Soiten verkkosivuilta löytyvän hakemuksen tai ammattilaisen arvion perusteella.

Katso myös nämä