Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Huhtikuusta alkaen Lestijärven kunnan alueelle toimitettavat kotiateriat valmistetaan Vetelissä. Ateriat toimitetaan asiakkaille kotiin kylminä yksittäispakattuina aterioina kaksi kertaa viikossa. Toimituspäivät ovat tiistai ja perjantai.

Soiten kotiateriapalvelu sisältää päivittäisen lounasruuan eli pääruoan, salaattiannoksen sekä jälkiruoan. Kotiin toimitetun aterian hinta on 8,40 euroa. Lasku lähetetään kuukausittain suoraan asiakkaalle. Aterian hinta pitää sisällään kuljetuksen.

Mikäli haluat että kotiateriapalvelusi jatkuu 31.3.2023 jälkeen, ota yhteyttä vastuualuejohtaja Merja Mäkeen puh. 040 8065 478. Ilmoita puhelun aikana kuinka monta kotiateriaa viikossa tarvitset ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Jatkossa voit olla yhteydessä:

  • Erityisruokavalioihin ja aterioiden toimittamiseen liittyvät muutokset: puh. 040 8042 959
  • Aterioiden tilauksiin liittyvät asiat (palvelun käynnistäminen, palvelun päättyminen): puh. 040 8065 478
  • Laskutukseen liittyvät asiat: puh. 040 8065 103.

Katso myös nämä