Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Från och med april kommer hemmåltider som levereras till Lestijärvi kommunområde att tillagas i Vetil. Måltiderna levereras till klienternas hem som kalla individuellt förpackade måltider två gånger i veckan. Leveransdagar är tisdag och fredag.

Soites måltidsservice omfattar en daglig lunchmåltid, det vill säga en huvudrätt, en salladsportion och dessert. Priset för en hemlevererad måltid är 8,40 euro. Fakturan skickas direkt till kunden varje månad. I priset för måltiden ingår transport.

Om du vill att din måltidsservice ska fortsätta efter 31.3.2023, kontakta ansvarsområdeschef Merja Mäki på tfn 040 8065 478. Meddela under samtalet hur många hemmåltider du behöver per vecka samt eventuella specialdieter.

I framtiden kan du kontakta:

  • Ändringar relaterade till specialkost och måltidsleverans: tfn 040 8042 959
  • Ärenden som gäller måltidsbeställningar (inledning av tjänsten, avslutande av tjänsten): tfn 040 8065 478
  • Ärenden som rör fakturering: tfn 040 8065 103.

Ta en titt också på dessa