Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite etsii uusia perhehoitajia. Perhehoito on kodinomaista asumista perheessä pitkäaikaisesti tai lyhytaikaisesti hoitoa, hoivaa ja tukea tarvitsevalle henkilölle. Perhehoito soveltuu kaikenikäisille henkilöille, jotka ei syystä tai toisesta voi asua omassa kodissaan tai tarvitsevat tukea kotona asumisessaan.

Perhehoitajuus voi olla oman kodin jakamista tai rinnalla kulkemista asiakkaiden ja omaishoitajien tukena. Perhehoito voi parhaimmillaan tarjota kokonaan uuden työuran tai vaikkapa mahdollisuuden lisäansioihin.

Soite tarjoaa ilmaisen valmennuksen henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään perhehoidon parissa. Perhehoidon valmennuksessa annetaan tietoa perhehoitajuudesta. Perhehoitaja voi työskennellä mielenterveyskuntoutujien, vammaisten henkilöiden tai ikääntyneiden kanssa. Valmennukseen tuleminen ei sido perhehoitajuuteen, vaan päätös perhehoitajaksi ryhtymisestä ja siihen soveltumisesta tehdään valmennuksen myötä yhdessä.

Seuraava perhehoitajien valmennus alkaa 12.9.2023. Tapaamiskertoja on yhteensä yhdeksän. Valmennus päättyy 14.12.2023. Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 16.00–19.00.
Ilmoittautumiset 31.8.2023 mennessä.

Soita, kysy lisää ja ilmoittaudu:

Mielenterveyskuntoutujien perhehoito: puh. 040 804 3679
Vammaisten henkilöiden perhehoito: puh. 040 804 2122
Ikääntyneiden perhehoito: puh. 044 730 7927

Katso myös nämä